Logga in här

- ELLER -Ansök om medlemskap
 
 
 
Glömt ditt lösenord?

Varje vår anordnar vi i Ess en halvdagskonferens för våra medlemmar, i samband med föreningens årsmöte. Den som är studentmedlem deltar i dessa konferenser till rabatterat pris. Syftet med konferenserna är att utveckla våra kompetenser och diskutera aktuella teman inom vårt arbetsfält.

Vill du bli medlem? Har du gått eller går du någon av språkkonsultutbildningarna? Ansök om medlemskap i Ess redan i dag!

 

Konferens 2018 – Språkkonsultens roll i det digitala landskapet

Årets medlemskonferens blir en språkkonsultspecifik uppföljning på höstens konferenstema, där vi funderar mer på vad språkkonsulter har för plats på dagens arbetsmarknad, och vidgar vyerna utåt och framåt. Vilken kompetensutveckling behöver vi? Hur kan vi lära av varandra? Hur ska vi hålla oss relevanta i framtiden, och hur uppfattas vi och vår kompetens utifrån?

Under konferensen fokuserar vi på kunskapsutbytet oss språkkonsulter emellan; korta föreläsningar och livliga diskussioner står på schemat. Vi kommer att få höra från bland andra Gustav Julander från Digifix och Mikaela Leander från 7minds.

Vi ser fram emot nytänkande och lärorika diskussioner där vi vidgar språkkonsultbegreppet och placerar det i dagens och morgondagens digitala sammanhang. Välkommen!

Läs mer om konferensen och talarna.

 

Tidigare medlemskonferenser

Du som är medlem i Ess kan ta del av referat och presentationer från alla konferenser. Logga in och läs mer under Medlemsmeny > Artiklar > Slutna konferenser.