Logga in här

- ELLER -Ansök om medlemskap
 
 
 
Glömt ditt lösenord?

Varje vår anordnar vi i Ess en halvdagskonferens för våra medlemmar, i samband med föreningens årsmöte. Den som är studentmedlem deltar i dessa konferenser till rabatterat pris.

Syftet med konferenserna är att utveckla våra kompetenser och diskutera aktuella teman inom vårt arbetsfält. Dessutom följer vi en gammal tradition och avnjuter varje år en riklig kakbuffé.

Vill du bli medlem? Har du gått eller går du någon av språkkonsultutbildningarna? Ansök om medlemskap i Ess redan i dag!

Konferens 2017 – Pedagogik för språkkonsulter

Vår senaste konferens ägde rum fredagen den 10 mars 2017 på Saturnus Konferens i centrala Stockholm. Årets tema: Pedagogik för språkkonsulter.

Vår huvudtalare var Maria Wolrath-Söderberg. Maria är retoriker och forskar om pedagogik vid Södertörns högskola. På konferensen ledde hon en workshop om pedagogik med utgångspunkt i våra praktiska erfarenheter som språkkonsulter.

Vi bjöd också på fyra pedagogiska kvartar där examinerade språkkonsulter gav konkreta tips och delade med sig av erfarenheter. Naturligtvis serverades det även kakbuffé.

Tidigare medlemskonferenser

Du som är medlem i Ess kan ta del av referat och presentationer från alla konferenser. Logga in och läs mer under Medlemsmeny > Artiklar > Slutna konferenser.