Anlita språkkonsult

I vårt konsultregister hittar du verksamma språkkonsulter runt om i Sverige. Du kan söka språkkonsulter efter kompetens, företagsnamn och förnamn. Konsulterna kan ta sig an uppdrag inom bland annat korrekturläsning, textgranskning och språkvård, samt hålla skrivkurser.

Hanna Lundquist

Företag: Hanna Lundquist
Adress: Ugglevägen 13 a
802 64 Gävle
F-skatt: Ja
Telefon: 070-305 93 68
Mobil:
E-post: hanna@hannalundquist.se
Webbplats: hannalundquist.se

OM FÖRETAGET

Sedan 2013 språkgranskar, skriver och redigerar jag texter av olika slag på uppdrag av företag, myndigheter och organisationer. Jag tar mig an allt från rapporter och handböcker till webbtexter och kommunikation i sociala medier. Jag har en bakgrund som journalist och är väl förtrogen med områden som kommunal och annan offentlig verksamhet, skola och utbildning, arbetsmiljö med mera.
Det roligast jag vet är att reda ut riktiga krångligheter och se till att språk och budskap samspelar på bästa sätt utifrån läsarens behov och avsändarens syfte.
Jag utbildar även i att skriva bättre på jobbet och håller föredrag om exempelvis inkluderande språk, modern språkriktighet och webbtexter som fungerar. Jag hjälper er gärna att kommunicera i enlighet med ert varumärke och er värdegrund.

KOMPETENS OCH UTBILDNING

Lärosäte:
Stockholms universitet

Arbetsområden:
Skribentuppdrag
Webbtexter
Instruktioner
Skrivkurser/utbildningar
Korrekturläsning/textgranskning
Skrivregler
Språkvård
Tillbaka