Anlita språkkonsult

I vårt konsultregister hittar du verksamma språkkonsulter runt om i Sverige. Du kan söka språkkonsulter efter kompetens, företagsnamn och förnamn. Konsulterna kan ta sig an uppdrag inom bland annat korrekturläsning, textgranskning och språkvård, samt hålla skrivkurser.

Lena Malmsten Bäverstam

Företag: Ordblick AB
Adress: Näckudden 2
196 30 Kungsängen
F-skatt: Ja
Telefon:
Mobil: 0707-54 78 84
E-post: lena@ordblick.se
Webbplats: ordblick.se

OM FÖRETAGET

Ordblick startades under 2008 av språkkonsult Lena Malmsten-Bäverstam. 2019 ombildade Lena bolaget till ett aktiebolag, men verksamheten är densamma. Ordblick leder sina kunder från krångel till klarspråk, från idé till färdig produkt. När Ordblick håller i din publikation slipper du allt krångel. Ordblick skriver eller granskar dina texter och utbildar din personal så att ni når fram med era budskap.

KOMPETENS OCH UTBILDNING

Lärosäte:
Stockholms universitet

Arbetsområden:
Skribentuppdrag
Webbtexter
Reklamtexter
Skrivkurser/utbildningar
Korrekturläsning/textgranskning
Skrivregler
Språkvård
Informationsarbete
Projektledning
Copywriter
Sociala medier
Lättläst

Övriga områden:

Jag brinner för att hålla skrivutbildningar och förbättra texter i största allmänhet. Men jag har också lång erfarenhet som redaktör och har jobbat med både tidskrifter, fackböcker och barn- och ungdomsböcker. Jag är en duktig fotograf och layoutar gärna de böcker jag är redaktör för. Jag ansvarar gärna för hela produktioner och upphandlar tryckerier etc.

Tillbaka