Hitta konsulter

I vårt konsultregister hittar du verksamma språkkonsulter runt om i Sverige. Du kan söka språkkonsulter efter kompetens, företagsnamn och förnamn.

Sara Rösare

Företag: Sara Rösare språkkonsult
Adress: Deldenäs 197
693 94 Åtorp, Örebro län
F-skatt: Ja
Telefon: 073-729 48 22
Mobil: 073-729 48 22
E-post: sara@sararosare.se
Webbplats: www.linkedin.com/in/sararosare

OM FÖRETAGET

Alla har rätt att förstå viktig information! Det är det som motiverar mig i arbetet. En annan drivkraft är att jag vill ge bra verktyg åt dig som skriver om sådant som påverkar människors liv.

Jag skriver och bearbetar text i olika verksamheter, coachar andra skribenter och textgranskare, utbildar, föreläser och ger råd om begriplighet, inkluderande språk och mycket annat. Jag arbetar med många olika typer av texter, men har en förkärlek för kund- och medborgarkommunikation och digitala kanaler.

De jag samarbetar med brukar uppskatta att jag både är uppmärksam på detaljer och tar hänsyn till sammanhanget runt texten. Jag brinner lite extra för den pedagogiska delen av arbetet, inte bara när jag utbildar. Därför är de texter som jag har bearbetat ofta rika på tips och kommentarer till skribenten.

Tillsammans med Anki Mattson har jag skrivit boken Uppdrag textgranskning (Prodicta, andra upplagan 2021). Jag skriver även regelbundet artiklar för Språktidningen - några av dem kan du läsa om du besöker min LinkedIn-profil.

Vill du utvecklas som skribent? Eller få hjälp med en text? Hör gärna av dig till mig!

KOMPETENS OCH UTBILDNING

Lärosäte:
Stockholms universitet

Arbetsområden:
Skribentuppdrag
Webbtexter
Instruktioner
Skrivkurser/utbildningar
Korrekturläsning/textgranskning
Skrivregler
Språkvård
Informationsarbete
UX-skribent
Copywriter

Övriga områden:

Undervisar på skrivkurser på universitet

Tillbaka