Hitta konsulter

I vårt konsultregister hittar du verksamma språkkonsulter runt om i Sverige. Du kan söka språkkonsulter efter kompetens, företagsnamn och förnamn.

Sara Rösare

Företag: Sara Rösare språkkonsult
Adress: Deldenäs 197
693 94 Åtorp, Örebro län
F-skatt: Ja
Telefon: 073-729 48 22
Mobil: 073-729 48 22
E-post: sara.rosare@gmail.com
Webbplats: www.linkedin.com/in/sararosare

OM FÖRETAGET

Jag skriver och bearbetar text i olika verksamheter, coachar andra skribenter och textgranskare, utbildar, föreläser och ger råd om begriplighet, inkluderande språk och mycket annat. Jag arbetar med många olika typer av texter, men har en förkärlek för kundkommunikation, digitala kanaler - och försäkringsvillkor.

Mina kunder uppskattar mig för att jag både är uppmärksam på detaljer och tar hänsyn till sammanhanget runt texten. Jag brinner lite extra för den pedagogiska delen av arbetet, och de texter jag har bearbetat är ofta rika på tips och kommentarer till skribenten eller uppdragsgivaren.

Tillsammans med Anki Mattson har jag skrivit boken Uppdrag textgranskning (Prodicta, 2017). Jag skriver även regelbundet artiklar för Språktidningen - några av dem kan du läsa om du besöker min LinkedIn-profil.

Det som motiverar mig i arbetet är att alla har rätt att förstå viktig information. En annan drivkraft är att jag vill ge bra verktyg åt dig som skriver om sådant som påverkar människors liv.

Hör gärna av dig!

KOMPETENS OCH UTBILDNING

Lärosäte:
Stockholms universitet

Arbetsområden:
Skribentuppdrag
Webbtexter
Instruktioner
Skrivkurser/utbildningar
Korrekturläsning/textgranskning
Skrivregler
Språkvård
Informationsarbete
UX-skribent
Copywriter

Övriga områden:

Undervisar på skrivkurser på universitet

Tillbaka