Ess höstkonferens 2013: Att driva språkprojekt

Välkommen till Ess höstkonferens den 18 oktober 2013! I år är temat Att driva språkprojekt och konferensen är öppen för alla som är språkintresserade och arbetar med liknande uppgifter. Under dagen kommer vi att få höra flera olika exempel på språkprojekt och vad de inblandade har för praktiska erfarenheter. Hur startar man ett språkprojekt? Hur fullföljer man det? Och hur förvaltar man resultatet när projektet är genomfört?

Du kommer att få höra talare med erfarenhet av språkprojekt från bland annat

  • Språkrådet
  • Åklagarmyndigheten
  • Umeå universitet
  • Arbetsmiljöverket
  • Akademikernas a-kassa.

Dessutom kommer du att få möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter av språkprojekt med andra deltagare. När dagen är över hoppas vi att du fått rejält med inspiration till att sätta igång, driva och leda egna språk- och kommunikationsprojekt.

Programtider
8.30 Registrering med frukostfika
9.00 Konferensen öppnas
11.30–12.45 Lunch
14.15 Fika med kakbuffé
16.30 Konferensen avslutas

Programmet kommer att publiceras här på webbplatsen efter den 1 september.

Pris
Priset för konferensen är 1200 kronor. För Ess medlemmar kostar det 600 kronor och för Ess studerandemedlemmar kostar det 400 kronor. Priserna är inklusive moms. I priset ingår frukostfika, förmiddagsfrukt, lunch och kakbuffé.

Anmälan
Anmäl dig i Google-formuläret som du hittar här.

Du betalar när du fått fakturan.

Sista anmälningsdag för konferensen är den 18 september. Anmälan är bindande. Du kan dock överlåta din plats till någon annan.

Har du frågor kan du mejla till konferens@sprakkonsult.se.

Hotell
Behöver du övernattning i Stockholm under konferensen? Då kan du få rabatt på något av de två närliggande hotellen nedan. För att få rabatten uppger du bokningskoden “WTC konferens” när du bokar ditt hotellrum. Hotellen är:
– Comfort Hotel Stockholm i World Trade Center (08-566 222 00)
– Scandic Grand Central på Kungsgatan 70, mittemot konferensanläggningen (08-512 520 95).

Du kan också ladda ner inbjudan i pdf-format.